Bioretec sijoittajille

Bioretec on lääkinnällisiä laitteita valmistava yhtiö, joka keskittyy kehittämään vahvoja, turvallisia ja luotettavia biohajoavia implantteja lasten ja aikuisten ortopediaan. Yhtiö kehittää, valmistaa ja kaupallistaa innovatiivisia biohajoavia ortopedisiä implantteja ja materiaaleja luu- ja pehmytkudosvaurioiden hoitoon. Bioretecin tuotteita käytetään noin 40 maassa, ja yhtiö jatkaa materiaalien ja tuotteiden tutkimusta ja kehitystä kuormankantokyvyn kliinisiä sovellutuksia varten. Suomessa Tampereella toimiva Bioretec työllistää 24 omistautunutta ammattilaista, joita tukee ensiluokkainen tieteellinen toimikunta, jonka jäseninä on kansainvälisesti tunnettuja huippuluokan kirurgeja.

Bioretecin vimeisimmät osakeannit

23.6.2021 Bioretec Oy keräsi 7,2 M€ uutta pääomaa Springvestin järjestämässä osakeannissa. Bioretecin osakeanti ylimerkittiin ja merkintäaika keskeytettiin ensimmäisen merkintäpäivän aikana.

Lisätietoja

 

17.6.2021 Bioretec Oy:n hallitus päätti peruuttaa 4.6.2021 julkistetun listautumisannin. Hallitus päätti peruuttaa Yhtiön osakkeiden listauksen Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Lisätietoja

 

Notification settings