Etsimme tuotantoinsinööriä Tampereelle

Apr 11, 2019

Bioretec Oy on suomalainen materiaaliteknologian yritys, joka keskittyy ortopedisiin, pediatrisiin ja urheilulääketieteen leikkauksiin käytettävien biohajoavien ja bioaktiivisten kirurgisten implanttien kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin. Yhtiön toimipaikkana on Tampere.

 

Etsimme Tampereen tuotantoyksikköömme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi osana tuotantotiimiä on ekstruusio- ja ruiskuvaluprosessien käyttö-, ylläpito- ja menetelmäkehitystehtävät sekä tuotannon kehitysprojekteihin liittyvät projektipäällikön tehtävät. Lisäksi ohjeistuksesta huolehtiminen sekä osin laitteiden ylläpito-, huolto- ja kalibrointityöt.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (M.Sc tai B.Sc materiaali-, konetekniikan tai muulta soveltuvalta tekniikan alalta), kokemusta vastaavista tehtävistä, projektinhallintaosaamista, IT-taitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta, vastuunkantoa työtehtävien ajantasaisesta suorittamisesta ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme monipuoliset tehtävät, viihtyisän työympäristön sekä tilaisuuden olla kehittämässä tuotantomenetelmiä vastaamaan yrityksen kasvavia tarpeita sekä mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 15.5.2019 hallintopäällikkö Mirja Katajamäelle, mirja.katajamaki@bioretec.com. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Minna Ahlstedt-Soini, puh. 045 130 1838,

minna.ahlstedt-soini@bioretec.com, arkisin klo 8 – 15.