Haemme tuotekehitysyksikköömme äitiysloman sijaiseksi projekti-insinööriä

Apr 11, 2019

Bioretec Oy on suomalainen materiaaliteknologian yritys, joka keskittyy ortopedisiin, pediatrisiin ja urheilulääketieteen leikkauksiin käytettävien biohajoavien ja bioaktiivisten kirurgisten implanttien kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin. Yhtiön toimipaikkana on Tampere.

 

Haemme tuotekehitysyksikköömme Tampereelle äitiysloman sijaiseksi laatuorientoitunutta

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi osana tuotekehitystiimiä on kehittää tuotteiden pakkauksia, ylläpitää ja valmistella tuotekehitysprojekteihin ja tuotteisiin liittyviä laatudokumentteja, laatia tuotteiden biologisia ja kliinisiä turvallisuusarviointeja sekä järjestää uusien tuotteiden tuotantoon siirtoja ja niihin liittyviä validointeja.

Odotamme sinulta tuntemusta biohajoavista materiaaleista, lääkinnällisten tuotteiden dokumentointi- ja laatuvaatimuksista, suunnittelukokemusta sekä sujuvaa englannin kielen sekä kirjallista että suullista taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja sopivasti vaihtelevan työn.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 15.5.2019 hallintopäällikkö Mirja Katajamäelle, mirja.katajamaki@bioretec.com. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana.

Lisätietoja projekti-insinöörin tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Kimmo Lähteenkorva, puh. 040 578 7842, kimmo.lahteenkorva@bioretec.com, arkisin klo 9 – 17.